blankblank

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

0 401

ASUS Republic of Gamers și Blizzard Entertainment anunță ediția exclusivă ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, un smartphone pentru cei care îndrăznesc să apere lumea asediată de hoardele demonilor. Este o ediție limitată a telefonului de gaming ROG Phone 6 alături de un set de accesorii tematice.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition în ediție limitată

ASUS Republic of Gamers (ROG) și Blizzard Entertainment au anunțat ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, o versiune exclusivă disponibilă în ediție limitată a smartphone-ului de gaming ROG Phone 6. Cu designul său unic cu tema Diablo și un set de accesorii tematice, telefonul devine indispensabil fanilor adevărați ai universului Diablo.

blank
ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Detaliile lui ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition fac trimitere la misiunea de luptă din Diablo, cu menajeria terifiantă de demoni și monștri. Telefonul are un finisaj special cu un efect de flacără, luminozitatea flăcărilor roșii variind odată cu schimbarea unghiului de vizualizare. Logo-ul iluminat și personalizat Aura RGB este o imagine de contur a titlului jocului mobil, iar tema Diablo Immortal continuă în interfața personalizată a utilizatorului, cu fundaluri live tematice exclusive, stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe altele.

Accesoriile tematice unice ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Fanii vor aprecia accesoriile tematice unice, care se bazează pe obiectele legendare găsite în joc. Printre acestea se numără carcasa Aero Case Shield Blessing și o hartă a Sanctuarului, ambele având însemne marcate cu cerneală invizibilă, care pot fi dezvăluite cu ajutorul lanternei Fahir’s Light. Pachetul cuprinde, de asemenea, cheița pentru SIM Immortality Ejector Pin, modelată după logo-ul jocului.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este identic cu ROG Phone 6, cu specificații premium pregătite pentru a câștiga și cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon 8+ Gen 1 cu 16GB RAM LPDDR5 și 512GB UFS3.1 ROM.

blank
accesorii ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Designul ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition a fost reproiectat pentru a evoca lumea de coșmar a Sanctuarului, asediată de hoardele demonice ale lui Diablo, Lordul Terorii.

Finisajul special al telefonului ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition prezintă o grafică ce trimite cu gândul la misiunea de luptă, cu menajeria sa terifiantă de demoni și monștri.

De asemenea, telefonul le oferă fanilor o experiență de utilizare specială și o interfață personalizată cu pachetul exclusiv de teme animate Diablo Immortal. Acesta include un fundal Diablo live și un cadru redesenat pentru pictogramele aplicațiilor, iar atunci când telefonul este în curs de încărcare, sunt redate un sunet și o animație exclusivă cu elemente cu tema Diablo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.