blankblank

RYANAIR a încărcat orarul de vară 2023: peste 2500 de rute europene!

0 2.072

Începând cu 17 noiembrie 2022, puteți rezerva zboruri RYANAIR pentru vacanța de vară! Pentru clienții care doresc să rezerve din timp biletele spre următoarea vacanță de vară, Ryanair a anunțat programul de vară 2023, oferind bilete la prețuri low-cost. În sezonul estival 2023, RYANAIR va opera zboruri pe 2.500 de rute europene, inclusiv spre numeroase destinații de vacanță, dar și spre destinații ideale pentru un city break în Europa.

RYANAIR zboară din România spre zeci de destinații europene, având zboruri planificate din București, Cluj, Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Din București se poate zbura spre 33 de destinații europene, printre care cele de vacanță Malta, Corfu, Salonic, Palma de Mallorca sau Zadar. Nu lipsesc destinațiile de city break, cum ar fi Roma, Milano, Londra, Madrid, Tel Aviv, Viena.

Din Cluj, RYANAIR zboară spre Londra și Dublin. Din Oradea se poate zbura spre Dusseldorf, Londra și Milano. O rețea mai vastă există din Sibiu, cu zboruri spre destinații ca Billund, Bologna, Bruxelles, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano, Veneția și Viena. Aeroportul din Suceava are zboruri RYANAIR spre Bruxelles, Dublin, Manchester, Milano, Roma, Veneția și Viena. Din Timișoara, RYANAIR are zboruri spre București și Milanoa

RYANAIR pregătește campania Cyber Week, care va fi în perioada 21 – 28 noiembrie, o săptămână plină de reduceri la prețurile biletelor de avion! Acum este momentul să vă rezervați vacanța de Paște 2023 sau sejurul preferat.

Voi unde plănuiți să zburați în vacanța de vară 2023?

Leave A Reply

Your email address will not be published.