blankblank

Poarta Brandenburg va fi cea mai mare poartă de fotbal din lume, la EURO 2024!

0 301

Fiind oraș gazdă al Campionatului European de Fotbal din 2024, Berlin va găzdui aproximativ 1,5 milioane de fani. Ca parte a acestui important eveniment fotbalistic, Poarta Brandenburg va fi transformată în cea mai mare poartă de fotbal din lume pe durata celor patru săptămâni, din 14 iunie până în 14 iulie.

Pe lângă cele cinci meciuri programate, Berlin va găzdui și finala campionatului de fotbal. Pentru a însoți fotbalul din vara anului 2024, timp de patru săptămâni, Kulturprojects Berlin este deja în pregătire.

De la Poarta Brandenburg spre Columna Victoriei, pe Straße des 17. Juni, organizatorii vor pune gazon și vor transforma zona într-un imens teren de fotbal, unde fanii se vor putea relaxa într-o atmosferă de sărbătoare fotbalistică.

Kulturprojekte Berlin plănuiește ca aceasta să fie zona oficială de fani din Berlin: Cu Poarta Brandenburg ca obiectiv de fotbal, stabilim cadrul pentru Campionatul European din 2024 și întindem gazonul verde pentru toți berlinezii și oaspeții. „Straße des 17. Juni” devine un teren de joc pentru toată lumea!

Leave A Reply

Your email address will not be published.