blank

Republica Dominicană a raportat număr record de turiști în 2022

0 320

În luna august 2022, Republica Dominicană a raportat număr record de turiști, cu mult peste aceeași perioadă a anului de grație 2019. În august 2022, 716.645 de turiști străini au călătorit în Republica Dominicană (cifrele includ și 94.792 de pasageri de croazieră). Valorile au depășit datele din august 2019 cu peste 200 de mii de oameni și au devenit cele mai bune pentru această lună din istoria turismului din Republica Dominicană.

Acest lucru este dovedit de declarațiile președintelui țării, Luis Abinader, și ale ministrului turismului, David Collado.

În doar 8 luni ale anului curent, au călătorit în Republica Dominicană aproximativ 5.65 milioane de turiști și persoane nerezidente. Astfel de date ne permit să spunem că fluxul turistic de la sfârșitul anului 2022 are toate șansele să depășească valoarea anului 2019 când Republica Dominicană a primit aproape 6,5 milioane de turiști.

Vă reamintim că țara a anulat toate restricțiile de intrare pentru turiștii străini și a readus condițiile de recreere la condițiile pre-pandemice. Inclusiv mii de români au ales vacanțele în Republica Dominicană. Să nu uităm că emisiuni concurs ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” și ”Survivor România” au fost filmate în Republica Dominicană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.