Survivor Romania 2022, la PRO TV din 16 ianuarie 2022!

Survivor România revine în curând pe micile ecrane! Din 16 ianuarie 2022, Survivor România va fi difuzat la Pro TV. Cei 24 de concurenți, împărțiți în două tabere, au plecat în Republica Dominicană, acolo unde vor trăi aventura vieții lor și se vor lupta pentru premiul cel mare în valoare de 100 000 EURO.

Noul an aduce pe televizoarele celor de acasă un reality show care îi va ține cu sufletul la gură și care îi va face să tresară cu fiecare ediție. Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România 2022! Survivor poate fi urmărit și pe https://voyo.protv.ro/.

Survivor Romania 2022, la PRO TV din 16 ianuarie 2022!
Survivor Romania 2022, la PRO TV din 16 ianuarie 2022!

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: ”Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu”. 

Concurenții de la Survivor Romania 2022

PRO TV a anunțat echipa RĂZBOINICILOR: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

PRO TV a anunțat echipa FAIMOȘILOR: CRBL – cântăreț, Andreea Tonciu – asistent TV, Tj Miles – vlogger, Otilia Bilionera – cântăreață, Emil Rengle – compozitor / dansator, Xonia, Cătălin Zmărăndescu – maestru arte marțiale, Roxana Ciuhulescu – prezentator TV, Robert Niță – fotbalist, Laura Giurcanu – actriță, Radu Itu – creator de pălării, Elena Chiriac – multiplă campioană la Taekwondo.

Filmările au început în jungla din Marea Caraibilor. Concurenții au plecat duminică, 9 ianuarie, spre Republica Dominicană.

Survivor este un program de televiziune aparținând genului reality-show. Formatul a ajuns foarte popular și a fost preluat de mai multe televiziuni de pe suprafața globului. Survivor este o emisiune concurs, în cadrul căreia un grup de oameni este izolat în diverse locuri sălbatice și concurează între ei pentru bani și alte premii.

Emisiunea folosește o eliminare progresivă, în fiecare episod concurenții votând pentru excluderea unuia dintre ei, până când în final rămâne un singur concurent care câștigă titlul de „Unic Supraviețuitor” și premiul în bani aferent. Formatul pentru aceasta emisiune a fost creat în 1992 de către Charlie Parsons și a fost utilizat pentru prima dată în Suedia în 1997 pentru emisiunea „Expedition Robinson”.

Mult succes concurenților de la Survivor România 2022!