Recomandarile Lufthansa pentru calatoriile din această vară

0 438

Peste 76.000 de persoane decolează în vacanță cu Lufthansa de la aeroportul din Frankfurt. Cu 192 de destinații, compania aeriană oferă chiar și mai multe destinații din Frankfurt comparativ cu ​​vara anului 2019. Cu mai mult de 1.800 de conexiuni săptămânale, aproximativ 55% din conexiunile din timpurile pre-Corona, se poate observa o tendință în creștere.

În același timp, multe state continuă să solicite documente suplimentare, cum ar fi certificatele de testare sau de vaccinare. Din acest motiv, Lufthansa recomandă pasagerilor să obțină informații în avans și să ajungă la aeroport la timp.

Recomandarile Lufthansa pentru calatoriile din această vară.

Cei care sunt îngrijorați de faptul că nu dețin certificatele potrivite pentru călători, pot să le verifice la un centru de service Lufthansa – pe zborurile selectate – cu până la 72 de ore înainte de plecare. Acestea pot include dovezi ale testelor, certificat obținut în urma bolii sau certificat de vaccinare. Lufthansa recomandă pasagerilor să dețină și certificatele tipărite originale, pe lângă dovada digitală.

Pentru o călătorie relaxată, Lufthansa recomandă utilizarea unei game largi de servicii online pentru check-in și check-in bagaje. Pe Aeroportul din Frankfurt, pasagerii pot înscrie bagajele gratuit la biroul existent – de acum și până la sfârșitul vacanței. Acest lucru este posibil, în mod convenabil, cu până la 23 de ore înainte de plecare și, dacă este necesar, direct combinat cu un test de covid drive-through.

Pentru a evita timpii de așteptare la punctele de control de securitate, ar trebui să vă înregistrați și bagajele de mână la mașinile pentru bagaje, dacă este posibil. Pentru zborurile cu rate de ocupare foarte ridicate, pasagerii Lufthansa primesc un mesaj prin e-mail înainte de plecare, prin care pot verifica gratuit bagajele de mână. Mai puține bagaje de mână la poartă și în cabină asigură îmbarcarea lină și contribuie la o plecare punctuală.

Călătorii sunt rugați să se informeze în prealabil cu privire la reglementările aplicabile. Cerința de mască se aplică și persoanelor vaccinate și celor care s-au recuperat din boală.

Lufthansa oferă servicii speciale pentru ca familiile să-și înceapă vacanța într-un mod relaxat: părinții cu copii mici pot folosi zonele de check-in familiale din Frankfurt. Angajații Lufthansa de la ghișeele de familie 65-68 de la Poarta A acceptă special bagaje și cărucioare. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandabil să rezervați locuri și să faceți check-in online cu 23 de ore înainte de plecare.

Cei care încă planifică o călătorie acum pot face acest lucru cu companiile aeriene ale Grupului Lufthansa fără nicio grijă. Flexibilitatea completă în opțiunile de rezervare continuă să se aplice. Toate tarifele companiilor aeriene pot continua să fie reîncărcate gratuit ori de câte ori se dorește până la 31 iulie 2021, dacă reîncărcarea se face și până atunci. După aceea, pasagerii își pot rezerva biletul încă o dată gratuit. Traseul poate fi modificat după bunul plac, în funcție de disponibilitate.

Lufthansa a lansat și noul concept de catering „Onboard Delights” pentru zborurile europene. Noul meniu conține o gamă de înaltă calitate a meselor proaspete, gustări și băuturi disponibile pentru cumpărare în clasa Economy, alimente durabile și ambalaje ecologice și o surpriză gratuită cu apă și ciocolată pentru toți pasagerii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.