Qatar Airways intenționează să devină prima companie aeriană din Orientul Mijlociu care testează IATA Travel Pass pentru COVID-19

0 749

Qatar Airways, în colaborare cu IATA, intenționează să devină prima companie aerienă din Orientul Mijlociu care va testa IATA Travel Pass – un permis digital de sănătate care va sprijini redeschiderea în siguranță a frontierelor, în conformitate cu toate restricțiile de călătorie impuse, oferind și informații despre testare sau vaccin.

Pasagerii care vor călătorii pe ruta Doha-Istanbul vor fi primii care vor beneficia de avantajele acestui „pașaport digital”. Procesul de testare va începe în luna martie.

IATA Travel Pass este un permis digital de sanatate care va facilita procesul de călătorie.

IATA Travel Pass, un permis digital de sanatate care va facilita călătoriile și care va gestiona și verifica fluxul informațiilor necesare ce trebuie să ajungă către toate părțile implicate:

  • Guverne – pentru a verifica autenticitatea testelor și identitatea celor care prezintă certificatele de testare.
  • Companii aeriene – pentru a oferi informații exacte pasagerilor lor cu privire la cerințele de testare și de a verifica dacă un pasager îndeplinește cerințele pentru călătorie.
  • Laboratoare – pentru a elibera certificate digitale pasagerilor
  • Pasageri – pentru a oferi informații exacte despre cerințele de testare, unde pot fi testați sau vaccinați, dar și pentru a transmite informațiile obținute companiilor aeriene și autorităților de frontieră.

Vă reamintim că și Emirates va testa IATA Trvel Pass începând cu luna aprilie.

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 130 de destinații.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 130 până la sfârșitul lunii martie 2021.

flightclaimeu-728

Vă reamintim ca Qatar Airwais va relua zborurile spre Emiratele Arabe Unite, începând cu 27 ianuarie, după aproape 4 ani de pauză.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Qatar Airways oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă bilete prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.