Emirates va deveni prima companie aerienă din lume care va testa IATA Travel Pass.

0 3.814

Emirates, în colaborare cu IATA, va deveni prima companie aerienă din lume care va testa IATA Travel Pass – un permis digital de sănătate care va sprijini redeschiderea în siguranță a frontierelor, în conformitate cu toate restricțiile de călătorie impuse, oferind și informații despre testare sau vaccin.IATA Travel Pass este un permis digital de sanatate care va facilita procesul de călătorie.

IATA Travel Pass, un permis digital de sanatate care va facilita călătoriile și care va gestiona și verifica fluxul informațiilor necesare ce trebuie să ajungă către toate părțile implicate:

  • Guverne – pentru a verifica autenticitatea testelor și identitatea celor care prezintă certificatele de testare.
  • Companii aeriene – pentru a oferi informații exacte pasagerilor lor cu privire la cerințele de testare și de a verifica dacă un pasager îndeplinește cerințele pentru călătorie.
  • Laboratoare – pentru a elibera certificate digitale pasagerilor
  • Pasageri – pentru a oferi informații exacte despre cerințele de testare, unde pot fi testați sau vaccinați, dar și pentru a transmite informațiile obținute companiilor aeriene și autorităților de frontieră.

Prima fază de testare va începe în luna aprilie.

Înainte de lansarea completă, Emirates va implementa faza 1 în Dubai pentru validarea testelor PCR COVID-19 înainte de decolare. În această fază inițială, care va începe în aprilie, clienții Emirates care călătoresc din Dubai vor putea să trimită rezultatul testului COVID-19 direct către compania aeriană chiar înainte de a ajunge la aeroport – prin intermediul aplicației. Rezultatul va fi automat introdus în sistem, ușurând astfel procesul de verificare și îmbarcare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.