Promoție Wizz Air: reducere 50% la zborurile selectate in perioada sarbatorilor de iarna

0 681

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europ, anunță astăzi reduceri de 50% pentru zboruri selectate. Promoția se aplică tuturor clienților pentru toate rezervările făcute online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil.Deoarece călătoria poate fi finalizată până pe 15 ianuarie, această promoție oferă cea mai bună oportunitate de a rezerva zboruri pentru sărbătorile de iarnă și începutul anului 2021. Unele dintre cele mai populare zboruri Wizz Air disponibile din București în decembrie includ destinații precum: Bruxelles Charleroi, Paris, Lyon, Dortmund, Memmingen – München Vest, Tel-Aviv, Oslo, Eindhoven, Londra (Gatwick, Southend și Luton), Madrid și Barcelona.

Pasagerii pot verifica cu ușurință unde pot călători și restricțiile relevante de călătorie cu ajutorul hărții interactive de planificare a călătoriei WIZZ.

Avionul este cel mai sigur mijloc de transport

Avionul este cel mai sigur mijloc de transport în general și mai ales acum, în această perioadă neobișnuită de pandemie. Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus măsuri sanitare sporite pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului la bord.

Pe lângă faptul că filtrele HEPA performante captează 99,97% din virușii și bacteriile din aer, aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție performant cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de igienizare zilnic al WIZZ, toate aeronavele companiei sunt dezinfectate în continuare peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Opinia că zborul continuă să fie cel mai sigur mod de a călători este, de asemenea, rezultatul unor studii recente realizate de organizații de prestigiu precum Școala de sănătate publică HARVARD T.H Chan. Studiile au concluzionat că zborul prezintă riscuri mai mici din perspectiva pandemiei comparativ cu cumpărăturile datorită protocoalelor care implică purtarea unei măști la bord de către pasageri și echipaj, dezinfectarea constantă a suprafețelor și filtrarea de înaltă performanță a aerului de la bord.

Alege Wizz Flex pentru zboruri flexibile

Pe lângă oportunitatea de a călători în condiții de siguranță cu tarife foarte mici, Wizz Air încurajează clienții să adauge WIZZ Flex la rezervare. Astfel, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată sau spre o altă destinație, pot rezerva din nou orice zbor WIZZ la alegere.

Furnizarea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările pasagerilor reprezintă un sprijin în aceste vremuri incerte. În cazul rezervărilor afectate de suspendările de zbor, pasagerii vor primi 120% din tariful inițial în contul lor WIZZ, iar suma poate fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziționarea produselor și serviciilor Wizz Air.

De asemenea, pasagerii pot opta pentru o rambursare în numerar – care va dura 30 de zile până la finalizare – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor fi eligibili doar pentru 100% din tariful inițial.

Leave A Reply

Your email address will not be published.