Promoție Wizz Air: bilete la 9.99 EURO! Oferta este valabilă doar pe 12 ianuarie 2022!

0 1.332

Wizz Air depune eforturi permanente pentru a menține rutele active și a evita anularea de zboruri. Cu toate acestea, Wizz Air a fost nevoită să anuleze la mii de zboruri și sute de rute în Europa, în perioada ianuarie – martie 2022.

În încercarea de a evita să zboare cu avioanele goale, Wizz Air lansează oferte peste oferte. Doar astăzi, mii de bilete pot fi achiziționate la 9.99 EURO/segment.

Promoția se aplică zborurilor selectate, în funcție de disponibilitate. Preț per zbor dus, inclusiv taxa de administrare. Este inclus un bagaj de mână de 40 x 30 x 20 cm. Trollerul și fiecare bagaj de cală se supun unor taxe suplimentare.

Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe site-ul web wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Prețul de 9,99 EUR se aplică pe data de 12 ianuarie 2022 pentru zborurile selectate, cu plecare înainte de 28 februarie 2022.

Din verificările noastre, am găsit tariful de 49 lei (9.99 EURO/segment) pe zboruri din București spre Viena; Bruxelles; Billund; Nurnberg; Milano Bergamo; Roma Ciampino și multe altele. Oferta este valabilă și pentru zboruri din Cluj, Iași, Timișoara, Bacău, Sibiu, Suceava, Craiova etc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.