Promoție RYANAIR: bilete de la 4.99 euro/segment!

0 1.610

RYANAIR vine cu o super ofertă la biletele de avion. Așa cum ne-am obișnuit în ultima vreme, cel mai mare transportator low-cost din Europa pune la vânzare mii de bilete la 4.99 EURO / 7.99 EURO și 9.99 EURO, tarife minime pe segment.


În prezent, puteți achiziționa bilete la 4.99 EURO/segment din București spre Napoli; din Suceava spre Milano Bergamo și Roma Ciampino și din Timișoara spre Milano Bergamo.

Tariful de 7.99 EURO/segment se validează pentru zboruri din București spre Bologna, Genoa, Roma Ciampino, Salonic, Milano Malpensa; din Suceava spre Bruxelles și Viena; din Cluj spre Londra Stansted.

Celelalte rute operate de RYANAIR de la aeroporturile din România au tarife ce pornesc de la 9.99 EURO/segment.

Oferta este valabilă astăzi pentru zboruri programate până la final de februarie 2022. Locurile sunt limitate. Vă reamintim că vorbim de tarifele light, ce conține doar un bagaj mic de mână cu dimensiunea 40x30x20cm. Pentru servicii supliementare, RYANAIR percepe diferite taxe.

Totodată, pentru rezervările efectuate până la 31 ianuarie 2022, RYANAIR nu percepe taxe pentru modificarea zborului, însă se achită diferența de tarif dintre biletul deja cumpărat și noul bilet conform datelor solicitate în urma modificării.

Nu uitați că RYANAIR a anulat deja o treime dintre zborurile programate pentru această perioadă. Ofertele menționate mai sus sunt deocamdată valabile pe rutele active rămase în sistemul de rezervări.

Leave A Reply

Your email address will not be published.