Promoție Wizz Air: 20% reducere pentru toate zborurile din / spre Romania si din / spre Moldova, doar pe 27 iulie.

0 357

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est și cel mai verde transportator aerian din Europa, a anunțat astăzi o reducere de 20% la toate zborurile rezervate pe 27 iulie din / spre România și din / spre Moldova prin intermediul wizzair.com sau al aplicației WIZZ pentru mobil.

Promoție Wizz Air: 20% reducere pentru toate zborurile

Perioada de călătorie este nelimitată, astfel că oricine își poate planifica să călătorească la tarife accesibile până în a doua parte a lui 2021, în funcție de rută.

Oferta Wizz Air pentru Romania

Puteți alege acum din 162 de rute din România către 22 de țări. Să nu uităm de baza Wizz Air de la Bacău, care va veni la pachet cu 12 rute noi. Vezi lista cu noile rute Wizz Air din România.

Printre noile rute Wizz Air din România: București – Salzburg, din 2 iulie; București – Abu Dhabi, de la 1 iulie; București – Lyon, din 20 iunie; București – Praga, din 20 iulie; București – Sankt Petersburg, din 15 septembrie; București – Sevilla, din 21 iulie; București – Viena, din 15 iulie; București – Heraklion, din 16 iulie; Cluj – Abu Dhabi, din 16 septembrie; Constanța – Viena, din 3 iulie; Iași – Bari, din 2 august; Iași – Verona, din 3 august; Iași – Torino, din 3 august; Iași – Barcelona, de la 1 august; Suceava – Viena, din 20 iulie; Suceava – Larnaca, din 10 iulie.

Oferta Wizz Air pentru Moldova

Odată cu rutele nou anunțate spre Nisa, Hamburg sau Basel Mulhouse, călătorii pot alege acum una dintre cele 20 de rute din Chișinău către 10 țări.

Wizz Air a avut un debut în forță după perioada de lockdown. A anunțat peste 200 de rute noi, care vor fi inaugurate până la finalul acestui an.

Mai mult, începând cu aprilie 2020, Wizz Air a anunțat 210 rute în întreaga sa rețea, existând astfel câte o destinație potrivită pentru fiecare doritor. Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.