Promoție Wizz Air: 20% la orice bilet. Ofertă valabilă doar astăzi, 3 iulie!

0 1.048

Wizz Air a anunțat astăzi un discount de 20% pentru toate zborurile, indiferent de destinație. Promoția e valabilă pentru toți clienții (până la 23:59 ora Europei Centrale și de Est). Oferta se aplică pentru toate zborurile indiferent de dată, pe toate rutele. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Promoție Wizz Air: 20% la orice bilet

Wizz Air vă recomandă să adaugați opțiunea WIZZ Flex la rezervare pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, vă puteți anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare, fără nicio taxă. Puteți primi 100% din tariful inițial, rambursat imediat sub formă de credit și puteți schimba datele și chiar rutele oricând doriți.

Este o oportuniate să vă planificați următoarele călătorii pe rutele existente sau pe viitoarele rute Wizz Air din România. Totodată, vă reamintim că Wizz Air a anunțat peste 150 de rute noi pentru sezonul estival 2020.

Printre noile rute Wizz Air, le menționăm pe cele din România: București – Salzburg, din 2 iulie; București – Abu Dhabi, de la 1 iulie; București – Lyon, din 20 iunie; București – Praga, din 20 iulie; București – Sankt Petersburg, din 20 iulie; București – Sevilla, din 21 iulie; București – Viena, din 15 iulie; București – Heraklion, din 16 iulie; Cluj – Abu Dhabi, din 16 septembrie; Constanța – Viena, din 3 iulie; Iași – Bari, din 2 august; Iași – Verona, din 3 august; Iași – Torino, din 3 august; Iași – Barcelona, de la 1 august; Suceava – Viena, din 20 iulie; Suceava – Larnaca, din 10 iulie.

Și să nu uităm că Wizz Air va deschide baza la Bacău, plus 12 rute noi spre destinații din Italia, Marea Britanie, Germania, Cipru, Danemarca, Belgia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.