RYANAIR prezice pierderi mai mari față de cele estimate! RYANAIR suspendă mai multe rute din România!

2 2.095

Efectele tulpinii Omicron se regăsesc și în veniturile companiilor aeriene și agențiilor de turism, două dintre cele mai afectate industrii în vremuri de pandemie. Astfel, RYANAIR declară că pierderea netă va fi cuprinsă între 250-450 de milioane de EURO, pierderi mult mai mari față de cele estimate anterior între 100-200 milioane EURO.


Totodată, traficul total de pasageri transportați în anul fiscal 2021-2022 va fi sub pragul de 100 de milioane, mai jos față de prognoza anterioară când RYANAIR estima puțin peste 100 de milioane de pasageri transportați.

Ryanair a spus că noua variantă Omicron și restricțiile recente de călătorie impuse în Europa au „redus în mod considerabil rezervările pentru Crăciun și Anul Nou”. Aceste restricții au redus traficul estimat pentru decembrie de la 10-11 milioane la 9-9,5 milioane pasageri.

Oficialii RYANAIR au mai spus: „Această scădere bruscă a rezervărilor a determinat, de asemenea, ca Ryanair să reducă cu 33% capacitatea planificată pentru ianuarie”.

Reducerea capacității de transport în ianuarie va duce la o scădere a traficului de pasageri de la aproximativ 10 milioane la 6-7 milioane. RYANAIR a mai adăugat: „În lumina incertitudinii actuale cu privire la varianta Omicron și a restricțiilor de călătorie în interiorul Europei, nu a fost încă definit programul operațional din februarie sau martie 2022.

RYANAIR va suspenda zborurile pe mai multe rute și din / spre România. În ianuarie 2022, RYANAIR suspendă toate rutele de la Oradea, după data de 8 ianuarie. RYANAIR face ajustări și de la baza din București, renunțând temporar la zboruri spre Italia, Grecia, Israel. De la Suceava, RYANAIR va suspenda zborurile spre Viena, Dublin, Veneția și Manchester. Ajustări notabile sunt făcute și de la Sibiu, RYANAIR suspendând zborurile spre Billund, Milano, Bologna, Veneția, Bruxelles și Liverpool.

Nu este exclus ca în viitorul apropiat, RYANAIR să mai facă și alte ajustări de rute sau de frecvențe!

Leave A Reply

Your email address will not be published.