Promoție RYANAIR: 1 milion de bilete de avion la 5 EURO/segment

0 2.240

RYANAIR, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a anunțat cea mai mare promoție din 2020. A scos la vânzare 1 milion de locuri la 5 EURO/segment. Oferta este valabilă 48 de ore, asta dacă nu se vând până atunci. Dar cu siguranță se vor vinde ca pâinea caldă! Rezervă până în 02/09/20 pentru călătorii în perioada 01/09/20 – 31/10/20.

Profitați de noua ofertă RYANAIR și programați-vă următoarea călătorie într-una dintre cele 240 de destinații din rețeaua celui mai mare transportator low-cost.

1 milion de bilete la 5 EURO

ATENȚIE! Biletele la 5 EURO sunt valabile pentru călătorii programate în septembrie și octombrie. Și trebuie să țineți cont de toate restricțiile de călătorie impuse de țările europene pentru România sau de România. Să sperăm că unele măsuri și restricții vor fi ridicate în lunile următoare.

Din verificările noastre, biletele de avion la 5 EURO se confirmă cu plecare din România spre destinații din Italia, Belgia, Marea Britanie, Spania, țări cu restricții impuse celor ce călătoresc din România sau restricții impuse de România acestor țări.

De exemplu, puteți călători în Spania fără restricții, însă România impune autoizolarea pentru 14 zile dacă reveniți dintr-una din cele 10 regiuni aflate pe lista galbenă.

Italia, Belgia sau Marea Britanie impun autoizolarea de 14 zile, dar România nu impune restricții celor ce călătoresc din aceste țări.

Să sperăm că aceste țări vor fi mai îngăduitoare cu România și vor elimina restricțiile.

Noi ne facem datoria de a vă informa. Însă voi decideți dacă veți cumpăra și dacă vă veți bucura de aceste tarife. Nu trebuie să călătoriți în scop turistic. Poate aveți nevoie să mergeți la muncă, în interes personal sau familial.

De menționat faptul că oferta este valabilă în toată rețeaua RYANAIR. Dacă doriți să călătoriți din Spania în Germania sau din Austria în Marea Britanie, Italia – Franța etc, veți găsi bilete la 5 EURO.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.