Wizz Air reduce numarul zborurilor din / spre Ungaria, din 7 septembrie. Wizz Air suspenda zborurile Budapesta – Targu Mures.

0 972

Decizia Ungariei de a interzice accesul străinilor în țară duce și la reducerea numărului zborurilor. Începând cu 7 septembrie, Wizz Air va reduce numărul zborurilor din / spre Ungaria.

Astfel, în perioada 7 – 30 septembrie, Wizz Air va opera 32 de zboruri săptămânale pe cele mai importante rute, în comparație cu aproximativ 126 de zboruri programate din perioada 1 – 6 septembrie.

Inclusiv zborurile Budapesta – Târgu Mureș vor fi suspendate în perioada 7 – 30 septembrie. În perioada 1 – 6 septembrie, Wizz Air va mai opera 2 zboruri între Budapesta și Târgu Mureș, în zilele de vineri (4 septembrie) și duminică (6 septembrie).

Din verificările noastre, Wizz Air va continua să zboare din Budapesta spre: Bruxelles, Paris, Berlin, Dortmund, Atena, Milano, Malta, Eindhoven, Londra, Stockholm. Pe multe dintre aceste rute, numărul zborurilor va fi redus.

Duminică, Ungaria a înregistrat 292 de noi cazuri cu COVID-19, cel mai mare număr zilnic de la începutul pandemiei. Ungaria a înregistrat în total 5.961 de cazuri de coronavirus și 614 decese.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.