blank

Promoție Blue Air: 24% reducere pentru 24 de ore

0 800

Astăzi, 22 iulie 2020, Blue Air are o promoție interesantă și atractivă. Timp de 24 de ore aveți 24% reducere. Promotia este valabila pentru zboruri cu date de calatorie cuprinse între 22 iulie 2020 și 27 martie 2021, pe rutele selectate.

Am făcut câteva simulări și vă anunțăm că aveți tarife de la 7.58 EURO/segment pentru zborurile interne din București spre Cluj, Iași, Oradea și Timișoara. Vă reamintim că Blue Air va lansa zborurile București – Timișoara și București – Oradea.

Sunt tarife de la 16 EURO/segment pe rutele dintre România și Italia. Tot tarife de la 16 EURO/segment am găsit și pe ruta București – Amsterdam, care va fi inaugurată pe 4 septembrie. Biletele de avion se pot cumpăra de pe site-ul Blue Air sau de la agențiile partenere.

Promoție Blue Air: 24% reducere pentru 24 de ore

Sunt prețuri foarte bune pe diferite rute și zboruri operate de la bazele Blue Air din București, Iași, Bacău, Larnaca și Torino.

Vă reamintim că Blue Air a reluat zborurile comerciale începând cu 1 iulie. Pentru început a zburat spre destinații din Germania, Italia, Franța. Iar din 7 iulie, odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie, Blue Air a reluat zborurile spre Marea Britanie, Spania și Belgia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.