Promoție Blue Air: 100 000 de bilete cu tarife de la 9.99 euro/zbor

0 923

Blue Air revine cu o super ofertă la biletele de avion. Cine a spus că prețurile vor crește :)? În perioada 28 – 31 iulie 2020, Blue Air a scos la vânzare 100 000 de bilete cu tarife de la 9.99 EURO/zbor intern și 19.99 EURO/zbor internațional.Oferta se aplică pentru călătorii programate în perioada 1 august 2020 – 24 octombrie 2020. Cu alte cuvinte, aveți super prețuri pentru a vă programa următoarea vacanță de vară din sezonul estival 2020. Atenție la țările care impun restricții de călătorie pentru cei din România.

Vă reamintim că Blue Air și-a reluat zborurile de la 1 iulie de la bazele din București, Bacău, Iași, Larnaca și Torino. Blue Air a reluat zborurile comerciale spre Italia, Germania, Irlanda, Franța, Spania, Anglia, Belgia.

Începând cu 4 septembrie, Blue Air va opera zboruri zilnice pe ruta București – Amsterdam, rută pe care veți găsi tarife de la 19.99 EURO/zbor.

În România, Blue Air extinde rețeaua operațională cu 2 noi rute: București – Oradea și București – Timișoara. Totodată, crește numărul zborurilor pe ruta București – Cluj, de la 3 la 5 zboruri săptămânale. Și să nu uităm de cele 4 zboruri săptămânale pe ruta București – Iași. Pe rutele interne, tarifele pornesc de la 9.99 EURO/zbor.

Spor la shopping și cer senin!

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.