Primul Boeing 737-800 Flybondi a fost livrat, dar încă nu se știu rutele (Video)

La începutul acestei luni, primul Boeing 737-800 Flybondi a fost livrat. Aeronava este închiriată de la SMBC Aviaition Capital.

0 277

Piața airlines din Argentina este foarte interesantă, în condițiile în care nu există companii low-cost, iar Aerolíneas Argentinas face față cu greu creșterii numărului de pasageri.

Însă din 2018, situația se va schimba. Guvernul a aprobat înființarea primului transportator low-cost argentinian – FlyBondi.

Primul Boeing 737-800 Flybondi

În luna februarie, Administrația Națională a Aviației Civile (ANAC), din cadrul Ministerului Transporturilor din Argentina, a confirmat alocarea de 78 de rute pentru Flybondi.com: 41 de rute pe destinații interne și 37 de rute pe destinații internaționale.

Primul Boeing 737-800 Flybondi a fost livrat la începutul acestei luni. Acesta face parte dintr-o comandă de 10 avioane, care a fost plasată la operatorul de leasing SMBC Aviaition Capital.

Primele avioane vor fi alocate bazei de la Cordoba-Ambrosio Taravella, de unde ar putea opera zboruri spre destinațiile: Bariloche, Mendoza, Iguazu, Ushuaia, Resistencia, Salta, Neuquén sau San Miguel de Tucumán.

În prezent, Flybondi nu a stabilit încă rutele și nici nu a anunțat data când va începe operarea zborurilor. Însă transportatorul LCC a prezentat un plan operațional până în 2021: 28 de aeronave, 43 de destinații naționale și 42 de destinații internaționale, 1500 de angajați și peste 8 milioane de pasageri transportați pe an. Este un plan ambițios și realizabil dacă se va ține de el :).

Leave A Reply

Your email address will not be published.