Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Flybondi, viitoarea companie low-cost din Argentina

Guvernul argentinian a aprobat lansarea companiei aeriene Flybondi, primul low-cost din Argentina!

2 1.017

Flybondi va fi prima companie aeriană low-cost din Argentina. Aceasta a fost înființată în 2016, însă primele zboruri le va opera începând cu toamna acestui an. Guvernul argentinian a aprobat lansarea companiei, încurajând zborurile ieftine.

Flybondi, transportator low-cost

Julian Cook este CEO Flybondi, un antreprenor cu tradiție în lumea aviației. Julian Cook este un om de afaceri cu tradiție în aviația comercial. În 2003, a fondat Flybaboo, un transportator low-cost elvețian.

În cadrul companiei, Julian Cook va forma echipă cu un grup de oameni pasionați de aviație și cu experiență strânsă în cadrul altor companii: Mike Powell, ex CFO la Wizzair; Montie Brewer, ex CEO la Air Canada; Michael Cawley, ex COO la Ryanair și Robert Wright, ex Flybaboo & Wizzair.

În luna februarie, Administrația Națională a Aviației Civile (ANAC), din cadrul Ministerului Transporturilor din Argentina, a confirmat alocarea de 78 de rute pentru Flybondi.com: 41 de rute pe destinații interne și 37 de rute pe destinații internaționale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.