RYANAIR acceptă recunoașterea sindicatelor piloților

Ryanair a anunțat că recunoaște sindicatele piloților din Irlanda, Regatul Unit, Germania, Italia, Spania și Portugalia.

0 298

Din 15 decembrie, Ryanair a decis să-și schimbe politica îndelungată de ne a nu recunoaște sindicatele. Astfel, cel mai mare transportator low-cost din Europa recunoaște sindicatele piloților din Irlanda, Regatul Unit, Germania, Italia, Spania și Portugalia.RYANAIR acceptă sindicatele piloților

Totodată, RYANAIR le-a scris și a invitat la discuții pe fiecare dintre acestea. Totul va fi posibil atâta timp cât acestea vor desemna Comitete ale piloților Ryanair care să gestioneze cauzele Ryanair.

Ryanair nu se va angaja în discuții cu piloții care zboară pentru companii aeriene competitoare din Irlanda sau de oriunde.

RYANAIR a luat această decizie pentru a evita orice pericol de perturbări din partea sindicatelor piloților pentru clienții și zborurile sale în săptămâna de Crăciun. Ryanair le solicită acestor sindicate ale piloților să contramandeze amenințarea de grevă pentru miercuri, 20 decembrie, astfel încât clienții să se bucure la călătoriile către casă de Crăciun, fără vreun pericol sau îngrijorare de grevă a piloților care să le amenințe planurile de călătorie.

Michael O’Leary, Ryanair, a declarat:

“Zborurile de Crăciun sunt foarte importante pentru clienții noștri și vrem să eliminăm orice neliniște sau îngrijorare că acestea ar putea fi perturbate de o acțiune organizată a piloților în următoarea săptămână.

Dacă cea mai bună metodă de obține acest lucru este să discutăm cu piloții noștri prin intermediul unui proces al sindicatelor recunoscute, atunci suntem pregătiți să facem acest lucru. Astăzi le-am scris acestor sindicate, invitându-i la discuții pentru recunoașterea sindicatelor, și le-am solicitat să contramandeze amenințarea de grevă planificată pentru săptămâna de Crăciun.

Recunoașterea sindicatelor va fi o schimbare majoră pentru Ryanair, dar am mai avut parte de schimbări radicate și în trecut, cele mai recente fiind atunci când am lansat Ryanair Labs sau programul foarte popular de îmbunătățire a experienței clienților ‘Always Getting Better’ în 2013.

Punând necesitățile clienților noștri pe primul plan și evitând perturbărilor pentru zborurile lor de Crăciun, sunt motivele pentru care noi vom negocia cu piloții printr-o structură recunoscută de sindicatul național și sperăm, și ne așteptăm că aceste structuri vor fi acum agreate cu piloții noștri devreme în Noul An.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.