blank

Povestea primului zbor Wizz Air din 19 mai 2004!

0 3.636

Astăzi, Wizz Air sărbătorește cu mândrie două decenii de inovație, dezvoltare și servicii de neegalat în industria aviatică. Cu alte cuvinte, astăzi se împlinesc 20 de ani de zboruri Wizz Air.

De la înființarea sa în 2003, Wizz Air a fost în prima linie a revoluționării transportului aerian, deservind peste 400 de milioane de pasageri din întreaga lume și marcând numeroase etape importante pe parcurs.

Compania aeriană reflectează asupra călătoriei sale și a primelor zile ale operațiunilor. Nu a fost întotdeauna o călătorie ușoară pentru compania aeriană, însă aceste momente sunt acum parte integrantă a moștenirii Wizz Air.

Data de 19 mai 2004 a fost un moment important pentru Wizz Air. În ziua primului zbor, echipa se pregătea cu entuziasm pentru decolarea inaugurală, programată pentru ora 06:00. La ora 05:30, CEO-ul încă nu se afla acolo. Se pare că acesta a dormit prea mult și a fost trezit brusc de către directorul de operațiuni. Cu multe strigăte și emoții, el a ajuns la bord la ora 05:51, exact la timp pentru decolare.

Mai târziu, în aceeași zi, Váradi a fost invitat să vorbească la CNN despre noua companie aeriană. Interviul a avut și o mică întorsătură când prezentatorul i-a spus următoarele: „Wizz Air este a 57-a companie aeriană nou creată recent, cine are nevoie de voi? Reveniți peste un an, dacă veți mai fi aici”.

„Restul este istorie, iar Wizz Air a transportat 400 de milioane de pasageri în ultimii 20 de ani; chiar și eu sunt încă prin preajmă” – a comentat József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.