blank

DAN Air anunță rutele Bacău – Paris și Bacău – Dortmund!

0 215

DAN AIR a lansat oficial orarul de iarnă al zborurilor și introduce noi destinații de pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău. DAN AIR va opera zboruri regulate directe din Bacău către Paris și Dortmund.

Cursele către cele două noi orașe vor fi operate exclusiv de DAN AIR începând cu data de 16 decembrie 2024. Noul program de iarnă cuprinde frecvențe crescute către destinațiile deja existente (Bruxelles, Londra, Torino, Dublin, Roma, Barcelona, Liverpool, Madrid, Bologna și Milano). Odată cu orarul de iarnă, pasagerii vor avea parte de bilete mai accesibile și flexibilitate în planificarea călătoriilor.

Cum arată orarul de iarnă al companiei DAN AIR

Programul de iarnă al zborurilor începe pe data de 27 octombrie 2024 și ține până pe 29 martie 2025. Compania a pus deja în vânzare biletele către cele 12 destinații pe care le va opera din Bacău, în această toamnă. Rezervările pot fi făcute pe site-ul www.danair.ro sau în aplicația mobilă DAN AIR. Frecvențele zborurilor au fost gândite astfel încât să acopere cererea pasagerilor și comportamentul lor de călătorie.

Programul zborurilor între 27 octombrie și 15 decembrie

Programul zborurilor între 16 decembrie și 29 martie

Bilete de avion mai accesibile și mai multă flexibilitate pentru planificarea călătoriei

Orarul de iarnă vine și cu opțiuni de călătorie mai accesibile pentru pasageri. Astfel, cei care își doresc să călătorească la prețuri mai reduse, doar cu bagajul de mână, pot rezerva bilete mai ieftine chiar și cu 30 de euro. Astfel, DAN AIR introduce 3 clase tarifare, Light, Smart și Premium, unde fiecare pasager își poate alege pachetul de beneficii care este cel mai potrivit pentru el (bagaj de cală mai mare, loc preferențial, posibilitatea de modificare a datei de zbor etc.)

Leave A Reply

Your email address will not be published.