blankblank

Parcare păzită pe termen lung lângă aeroport Otopeni – București: Vienna House Easy Airport Bucharest!

0 3.507

Aeroportul Internațional Henri Coandă, Otopeni – București, este cel mai mare aeroport din România și unul dintre cele mai aglomerate din Europa de Est. Anual, milioane de pasageri tranzitează aeroportul în drumul lor spre destinații de vacanță, de business sau de lucru.

Pasagerii care se deplasează cu autoturismul personal la aeroport sunt nevoiți să lase mașina pentru câteva zile într-una dintre parcările de la aeroport sau de lângă aeroport. Tariful de parcare pe termen lung se calculează în funcţie de numărul de zile de utilizare. Unele parcări taxează din prima zi și au același tarif zilnic, altele au tarif dinamic și scade în funcție de numărul de zile de staționare.

Parcare păzită pe termen lung lângă aeroport București: Vienna House Easy Airport Bucharest!

Însă, înainte de a alege o parcare pentru long stay, ar fi bine să vă interesați dacă e parcare păzită, dacă aveți transfer din / spre aeroport și alte informații care vă ajută să luați cea mai bună decizie.

Dacă sunteți în căutarea unei parcări lângă aeroport București, noi vă recomandăm parcarea de la Vienna House Easy Airport Bucharest. Acastă parcare este foarte aproape de aeroport, practic la o stație de tren (stația Patinoar), la o stație de autobuz cu 783 sau la 9 minute de mers pe jos. Parcarea dispune de 70 de locuri pentru oaspeți, dar și pentru vizitatorii care doresc să lase mașina parcată pentru o zi sau mai multe.

Parcarea e păzită și securizată. Pentru vizitatori, tariful este de 7 EURO/zi cu TVA inclus, un tarif bun pentru astfel de servicii, un tarif mediu în comparație cu alte parcări din zonă. Dacă aveți mașină electrică, să știți că există două stații de încărcare în cadrul parcării Vienna House Easy Airport Bucharest. Acestea sunt administrate de Spark. Încă un aspect de menționat: nu există limită de timp pentru parcarea de la Vienna House Easy Airport Bucharest. Puteți lăsa mașina parcată și pe termen lung.

Astfel puteți opta să mergeți cu mașina personală la aeroport și o puteți lăsa în parcare la Vienna House Easy Airport Bucharest, fără a avea grija ei pe durata călătoriei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.