Cazare lângă Aeroportul Otopeni – București: Vienna House Easy Airport Bucharest!

0 175

Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni – București este cel mai mare aeroport din România, fiind tranzitat de milioane de pasageri în fiecare an. Zilnic, zeci de mii de pasageri călătoresc din / spre aeroportul din București, acesta fiind folosit și pe post de hub de conexiune între aeroporturile din țară și principalele hub-uri europene.

Cazare lângă Aeroportul Otopeni – București

Sunt pasageri care au zboruri noaptea târziu sau dimineața devreme. Alții se află în tranzit prin aeroportul din București, iar în orele de escală au nevoie de un loc unde să se odihnească pentru ca apoi să-și continue călătoria spre destinația finală. Unii rămân și se chinuie prin aeroport, lucru pe care nu-l recomandăm. Alții caută să se cazeze în apropiere de aeroport pentru a nu pierde vremea pe drumurile aglomerate ale capitalei.

lobby-hotel-cazare-aeroport-otopeni-Vienna-House-Easy-Airport-Bucharest
Lobby Vienna House Easy Airport Bucharest

Pentru cei ce sunt în căutarea unui hotel aflat în vecinătatea Aeroportului Otopeni – București, noi recomandăm Vienna House Easy Airport Bucharest.

Hotelul Vienna House Easy Airport Bucharest, clasificat la 4*, se află peste drum de Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni – București. Însă nu vă faceți griji cu privire la transport. Cei ce rezervă cazare în cadrul hotelului pot beneficia de transfer gratuit de la / spre aeroport.

camera-hotel-cazare-aeroport-otopeni-Vienna-House-Easy-Airport-Bucharest
Camera Vienna House Easy Airport Bucharest

Daca nu se dorește transfer cu shuttle, timpul de parcurs pe jos este de aproximativ 10 minunte. Cel mai rapid mod de a călători între hotel și aeroport este cu trenul, o stație. Așa nu trebuie să vă chinuiți în a traversa DN1.

Hotelul Vienna House Easy Airport Bucharest dispune de 177 de camere

Hotelul Vienna House Easy Airport Bucharest dispune de 177 de camere (EASY și EASY PLUS) și apartamente cu aer condiționat, izolate fonic, perdele black out și dotări de 4*. Există inclusiv camere pentru persoane cu dizabilități. Puteți opta pentru camere cu pat king size sau paturi twin. Pentru familii, există Lounge room cu canapea extensibilă sau apartamente cu canapea extensibilă.

Puteți rezerva cameră cu mic dejun inclus. E bine de știut faptul că restaurantul se deschide pentru mic dejun la ora 07:00 AM, iar pentru oaspeții care pleacă mai devreme se oferă breakfast box. Hotelul are restaurant propriu pentru mic dejun, prânz și cină, cu specific Steakhouse.

restaurant-hotel-cazare-aeroport-otopeni-Vienna-House-Easy-Airport-Bucharest
Restaurant Vienna House Easy Airport Bucharest

Există conexiune gratuită la internet Wi-Fi de mare viteză în toate camerele și zonele publice. Oferă, de asemena, access gratuit la sala de fitness și saună.

Vienna House Easy Airport Bucharest oferă toate facilitățile de care are nevoie orice călător, care poate ajunge la cazare chiar și la miezul nopții și care dorește să se bucure de cea mai bună experiență. Dacă sunteți cu mașina, o puteți parca gratuit pe durata cazării la Vienna House Easy Airport Bucharest.

Vienna House Easy Airport Bucharest este cazarea ideală de lângă aeroport. Călătoria dintre aeroport și hotel durează maxim 10 minute mers pe jos, iar hotelul oferă confort și servicii demne de 4*. În încheiere, trebuie să mai menționez că acest hotel a fost renovat complet în 2019.

Leave A Reply

Your email address will not be published.