Pakistan International Airlines a trecut auditul IATA.

0 432

Pakistan International Airlines (PIA) a trecut auditul IATA de siguranță operațională (IOSA) pentru reluarea zborurilor către Uniunea Europeană, Marea Britanie și SUA. Înregistrarea IOSA a fost acum reînnoită cu succes și este valabilă până la 23 iunie 2023.Cu toate acestea, Autoritatea de Aviație Civilă din Pakistan (PCAA) trebuie să mai aștepte și auditul efectuat de către Organizația Aviației Civile Internaționale (ICAO) înainte să poată relua zborurile spre destinațiile din Europa și SUA.

La sfârșitul lunii iunie 2020, PIA a primit interdicție de a zbura în spațiul aerian european și american. După un accident aviatic din 22 mai, care a dus la moartea a 98 de persoane, a ieșit la iveală că 30% din cei 860 de piloți companiei lucrau la licențe false.

Zborurile PIA au fost interzise spre Uniunea Europeană, Marea Britanie și SUA în mai 2020.

Drept urmare, zborurile PIA au fost interzise spre Uniunea Europeană, Marea Britanie și SUA. PIA a primit instrucțiuni pentru efectuarea auditurilor de siguranței efectuate de Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA) pentru a putea relua zborurile pe rutele vestice. Fiasco-ul licențelor false pentru PIA nu se va încheia până când Autoritatea Națională de Reglementare PCAA nu va primi rezultatele auditurilor speciale efectuate de ICAO.

Anul trecut, compania aeriană a fost supusă la două audituri de verificare – primul a avut un domeniu limitat și al doilea a fost un audit de verificare, un audit complet care a acoperit operațiuni de zbor, servicii de zbor (operațiunile din cabină), asigurarea calității, managementul siguranței, serviciile de securitate , servicile de inginerie și întreținere, manipularea la sol, operațiunile de încărcare și procedeele de aterizare și decolare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.