British Airways lansează zboruri spre Gibraltar și Jersey de la aeroportul Londra City.

0 245

British Airways a anunțat lansarea a două noi rute spre Jersey și Gibraltar de la Aeroportul Londra City. Rutele vor fi lansate pe 25 iunie 2021 și vor fi operate, inițial, doar în sezonul de vară de BA CityFlyer (subsidiara British Airways). Vor fi câte 2 zboruri săptămânale spre fiecare destinație în parte, în zilele de luni și vineri.Cu tarife începând de la doar 42 GBP/segment spre Jersey și 43 GBP/segment spre Gibraltar, călătorii pot rezerva biletele prin intermediul ba.com. Clienții beneficiază de politica de rezervare flexibilă a British Airways, care nu percepe clienților nicio taxă pentru schimbarea datei călătoriei.

De asemenea, aceștia pot primi un voucher pentru rezervările efectuate înainte de sfârșitul lunii aprilie 2022, oferind clienților o mare varietate de opțiuni în cazul în care planurile lor se vor modifica din cauza restricțiilor globale de călătorie.

Londra City – Gibraltar cu BA CityFlyer.

BA3289 Londra 13:15 – 17:10 Gibraltar
BA3290 Gibraltar 17:55 – 19:50 Londra

Londra City – Jersey cu BA CityFlyer.

BA3283 Londra 09:45 – 10:50 Jersey
BA3284 Jersey 11:25 – 12:30 Londra

Ambele zboruri vor fi operate cu aeronave Embraer E190 BA CityFlyer. British Airways va continua să opereze serviciile spre Jersey și Gibraltar de la Aeroportul Londra Heathrow alături de aceste noi servicii operate de BA CityFlyer din Londra City.

British Airways a introdus o serie de măsuri de siguranță și parteneriate pentru a face experiența de călătorie simplă și plăcută în timpul pandemiei. Acestea includ parteneriate cu furnizorul de testare Qured și aplicația de sănătate pentru călătorii mobile VeriFly.

Leave A Reply

Your email address will not be published.