OFICIAL: NOTAM-ul, care suspenda zborurile dintre România și Spania, a fost anulat

6 20.007

Update ora 14:00: NOTAM-ul emis azi de ROMATSA a fost anulat: NOTAM A2690/20 status:CNL by A2691/2020 ON:2020-08-10 08:55:00.Știrea inițială: V-am prezentat lista galbenă actualizată de INSP România. Spania a reintrat pe lista țărilor cu risc ridicat epidemiologic a României. Asta înseamnă cara ntinarea / izolarea tuturor celor ce călătoresc din Spania spre România. Și, inevitabil, oficial vor fi suspendarea zborurilor dintre România și Spania.

Din păcate, legea prevede că vor fi suspendate toate zborurile din / spre țările existente pe lista galbenă INSP România. Inevitabil, începând cu 11 august, ora 00:00, toate zborurile comerciale cu pasageri vor fi suspendate inclusiv pe direcțiile Spania – România – Spania.

ROMATSA a emis NOTAM-ul prin care anunță această reglementare cu privire la zborurile comerciale.

Conform acestui NOTAM, zborurile ar urma să fie suspendate până pe 15 august la ora 23:59, data la care va expira starea de alertă din România. Rămâne de văzut ce va mai urma după această dată. România și multe alte țări europene și din întreaga lume se confruntă cu tot mai multe cazuri noi de COVID-19. Pandemia cu noul coronavirus este departe de a se încheia.

6 Comentarii
  1. Lorena Axinte says

    Deci? Se suspenda zborurile sau nu?

Leave A Reply

Your email address will not be published.