fbpx Blue Air organizeaza transferul gratuit al pasagerilor între Bacau si Aeroportul International Suceava

Blue Air organizeaza transferul gratuit al pasagerilor între Bacau si Aeroportul International Suceava

1 5.089
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Blue Air organizează, începând de astăzi – 10 august 2020, transferul gratuit al pasagerilor între Bacău și Aeroportul Internațional Suceava. Vă reamintim că Blue Air a mutat (temporar) operațiunile de la Aeroportul Internațional Bacău la Suceva și Iași. În perioada 10 august și 30 septembrie, aeroportul din Bacău va fi închis pentru lucrări de modernizare.

Blue Air organizeaza transferul gratuit al pasagerilor

Vă informăm ca autocarele vor pleca din fața Aeroportului Internațional Bacău cu 5 ore înainte de ora de decolare programată a zborului dumnevoastră. Accesul în autocar se va face pe baza biletului de avion.

Pentru pasagerii, care aterizează în Suceava, transferul cu autocarul către Bacău se va efectua imediat dupa aterizare, fără costuri suplimentare. Accesul în autocar se va face pe baza biletului de avion, pasagerii vor fi preluați din fața aeroportului Suceava.

Blue Air va continua să asigure condiții sigure și confortabile de transport pentru toți pasagerii, pe tot timpul cât operațiunile zbor vor fi relocate. Orarul de zbor și celelalte detalii rămân neschimbate!

FOTO: Blue Air & Aeroportul International Suceava

1 comentariu
  1. […] acest context, Blue Air organizeaza transferul gratuit al pasagerilor între Bacau si Aeroportul International Suce…. La recomandarea AirlinesTravel și la solicitările pasagerilor, Blue Air a publicat orarul […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.