Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

[Oferta RYANAIR] Timișoara – Milano de la 5€/segment

Ocazional, puteți găsi tarife de la 5€/segment pentru zborurile RYANAIR pe ruta Timișoara - Milano Bergamo. Tariful se validează pentru zboruri din luna noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie și martie.

0 505

Vă era dor de un tarif de 5€/segment? Anul 2018 a fost plin cu zboruri și rute noi, dar mai sărac în oferte la biletele de avion. Și totuși, RYANAIR încă mai scoate bilete la 5€/segment. De data aceasta, tariful se validează pentru zboruri pe ruta Timișoara – Milano Bergamo.

CITIȚI: 5 lucruri de făcut într-o zi la Bergamo

Noi am verificat și, la data publicării acestui articol, tariful a fost validat pentru zboruri în luna noiembrie pe ambele segmente: Timișoara – Milano și Milano – Timișoara. Astfel, puteți călători într-un city break cu doar 10€ (dus-întors). Însă mare atenție la noua politică a bagajelor de cabină la RYANAIR.

Timișoara – Milano de la 5€

timisoara-bucuresti-5euro-segment-10-euro-dus-intors

5-euro-bilete-avion-ryanair

Prieteni bănățeni, tarifele sunt validate și pentru ”Ziua Îndrăgostiților” din februarie 2019. Luați-vă persoana iubită de mână și trageți o fugă la Milano. Cheltuiți mai puțini bani pe biletele de avion, rămân mai mulți bani pentru distracție și shopping :).

Leave A Reply

Your email address will not be published.