Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Norwegian Air Argentina a operat primul zbor în Argentina

Pe 16 octombrie 2018, Norwegian Air Argentina - subsidiara Norwegian - a decolat oficial. A operat primul zbor programat pe ruta Buenos Aires - Cordoba,

0 265

Pe 16 octombrie 2018, Norwegian Group a lansat zborurile filialei argentiniene. Primul zbor operat de Norwegian Air Argentina a fost pe ruta Buenos Aires – Cordoba, sub indicativul DN6022.

Nu e prima dată când Norwegian zboară din Buenos Aires, având la activ câteva zboruri pe ruta Buenos Aires – Londra, însă este primul zbor intern din Argentina. Aceasta este a 6-a piață pentru Norwegian, după Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda și Spania.

Norwegian Air Argentina a operat primul zbor

Noua companie aeriană argentiniană operează zborurile cu un Boeing 737-800, urmând ca alte 3 aeronave să se alăture flotei până la finalul lui 2018. Totodată, Norwegian Air Argentina ar trebui să opereze zboruri pe șase rute cu plecare din Buenos Aires (AEP) spre Córdoba, Mendoza, Iguazú, Neuquén, Bariloche sau Salta.

Până la finalul anului viitor, flota Norwegian Air Argentina ar putea ajunge la un total de 15 avioane 737-800.

Tot în 2019, Norwegian Group intenționează să mai cucerească o piață din America de Sud, de data aceasta fiind vorba de Brazilia.

Norwegian Air Argentina a fost autorizată de guvernul argentinian la începutul anului 2017. Autoritățile din Argentina au aprobat 153 de rute din cele 157 solicitate. 73 de rute vor fi interne și 80 de rute vor fi internaționale, cu zboruri spre America de Sud, America de Nord, Oceania și Europa.

Oficialii Norwegian au planuri mari cu subsidiara argentiniană. Vor dezvolta 3 baze în argentina și vor aloca 70 de avioane pentru zboruri scurte, medii și lungi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.