Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

[Oferta KLM] Shanghai 419 € / Male 650 € / Mauritius 565 € / Saint Martin 549 €

Air France și KLM au lansat o campanie promoțională cu prețuri reduse cu până la 30% pentru destinații din ASIA, Caraibe și Oceanul Indian.

0 358

În România a început sezonul vacanțelor, dar cum ar fi să vă programați deja următoarea călătorie? Și nu în Europa, ci peste mări și țări.

Astăzi este ultima zi în care puteți profita de oferta Air France – KLM, care vine cu prețuri reduse cu până la 30% pentru destinații ASIA, Caraibe și Oceanul Indian.

Oferta KLM cu tarife reduse cu până la 30%

Laponia

Din toată lista de destinații, ne-a atras atenția Mauritius cu tarife de la 565 € și Saint Martin cu tarife de la 549 €.

Dacă sunteți vigilenți, puteți găsi tarife chiar mai mici față de cele oficiale. Rezervările pot fi făcute direct pe site-urile companiilor aeriene sau prin agențiile partenere.

ASUS ZenFone 3 MAX

Noi am simulat și am găsit tarife de la 546 € pentru Saint Martin, care se validează în perioada august 2017 – martie 2018. Saint Martin este recunoscută pentru plajele cu ape cristaline și nisip fin, dar în special pentru aterizările spectaculoase la Aeroportul Internațional Princess Juliana, peste plaja Maho.

Tariful pentru Mauritius este de la 564 € pentru perioada octombrie 2017 – martie 2018. Mauritius este una dintre destinațiile luxury ale planetei :).

Pensiunea Iara

Vă las pe voi să descoperiți alte oferte și promoții din portofoliul Air France – KLM. Și sperăm să ne anunțați dacă descoperiți un preț imbatabil pentru o destinație demnă de o vacanță.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A321-Wizz-Air-Londra-Birmingham-4
Paris Air Show 2017: Wizz Air a comandat încă 10 aeronave Airbus A321ceo

Aceste aeronave se vor adăuga flotei Wizz Air în 2018 şi 2019 şi vor susţine planurile de dezvoltare semnificative ale...

Închide