fbpx (Video 360) Boeing 747-400 KLM in Sint Maarten

(Video 360) Aterizarea unei aeronave Boeing 747-400 KLM în Sint Maarten

2 519
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Sint Maarten este o țară constituentă a Regatului Țărilor de Jos situată în Marea Caraibelor. A ajuns recunoscută pentru plajele exotice, dar şi prin intermediul Aeroportului Internaţional Princess Juliana. Acesta are pista delimitată la capete de târm şi plajă, cea mai cunoscută fiind Maho Beach.

boeing-747-klm-SXM-landing

(Video 360) Boeing 747-400 KLM în Sint Maarten

Pasionaţii de aviaţie şi senzaţii tari se pot bucura de jet blast-ul generat de motoarele aeronavelor la decolare, dar şi aterizarea foarte joasă a avioanelor, aşa cum puteţi observa în filmuleţul de mai sus.

2 Comentarii
  1. […] mai emblematică imagine este cu Boeing 747-400 KLM la aterizare peste Maho Beach. Totodată, acest tip de aeronavă oferă și o experiență unică de jet […]

  2. […] Noi am simulat și am găsit tarife de la 546 € pentru Saint Martin, care se validează în perioada august 2017 – martie 2018. Saint Martin este recunoscută pentru plajele cu ape cristaline și nisip fin, dar în special pentru aterizările spectaculoase la Aeroportul Internațional Princess Juliana, peste plaja Maho. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.