Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

[Oferta Blue Air] Reduceri de 20% pentru toate zborurile Blue Air

Tarife de la 48.99 lei pentru zborurile interne!

2 1.558

O nouă lună, o nouă promoție Blue Air. Ofertă limitată: 20% reducere pentru toate cele peste 90 de rute operate de Blue Air!

Perioada de călătorie este 03 februarie – 28 octombrie 2017, așa că vă puteți planifica vacanțele de anul acesta.

20% pentru toate zborurile Blue Air

Noi ne-am plănuit câteva călătorii în România. Datorită Blue Air, care a lansat ruta București – Oradea, putem ajunge mult mai rapid în zona Bihorului. Poate tragem o fugă și la Băile Felix, care se află la 8 kilometri de Oradea (destinație de city break în România).

Bilete de avion București – Oradea

Pe listă este și IAȘI. Avem 10 motive să mergem într-un city break la IAŞI. Anul trecut am fost în februarie, anul acesta mergem în aprilie. Vrem să vizităm Palatul Culturii, pe care nu l-am vizitat încă, și Grădina Botanică. Îi mai facem o vizită și domnului Grumăzescu!

Bilete de avion București – IAȘI

Cluj-Napoca este în atenția noastră pentru concertele din acest an. Untold 2017, care va avea loc în perioada 3-6 august, se anunță a fi cel mai mare festival din România. Afrojack, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix şi Steve Aoki, primele confirmări la UNTOLD 2017.

Bilete de avion București – Cluj

Blue Air, zbori asa cum iti doresti!

2 Comentarii
  1. Stef says

    Nu au avut nici o reducere!
    De fapt au scumpit toate biletele ,personal am urmarit sa-mi cumpar un bilet de la Barcelona-Iasi (in data de 31 ianuarie era la un pret de aprox 45 euro plus taxa pt bagajul de cala),apoi au ridicat toate preturile la peste 100 de euro cu bagajul de cala !

    1. Sorin Rusi says

      Au fost si inca foarte multe. Procentajul se aplica la orice tarif. Insa vanzarile cresc foarte mult in zilele de promotie si automat creste pretul. Pentru cine nu stie, pretul creste direct proportional cu incarcarea aeronavei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.