Untold 2017, în perioada 3-6 august / Bilete de avion și cazare pentru Cluj

0 1.458

Al 3-lea capitol Untold va avea loc în perioada 3-6 august 2017. Se anunță o ediție peste așteptări. Prima ediție a fost WOW, a doua ediție awesome, a treia ediție va fi formidabilă. Știați că: ”UNTOLD a câştigat premiul ”Best Major European Festival” la European Festival Awards 2015”?

Untold 2017

În doar doi ani, UNTOLD a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa unică UNTOLD, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali. Pe scenele festivalului au urcat peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care: Dimitri Vegas Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix şi Tiesto.

În 2016, impactul financiar generat de festivalul UNTOLD a însemnat peste 35 de milioane de euro atraşi în comunitatea clujeană. Din cei peste 300.000 de fani, 25% au fost din judeţul Cluj, 65% din ţară şi 10% din străinătate, reprezentând peste 30.000 de turişti în cele patru zile. Cei mai mulţi festivalieri de peste hotare au venit din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania – informează iConcert.ro.

Cazare si transport

Tot din anii trecuți, știu că este o cerere mare pe cazare și biletele de avion din/spre Cluj-Napoca. Așa că vă recomand să vă cumpărați din timp pachetele turistice, cazarea sau biletele de avion, până nu se vor epuiza.

În prezent, la ora publicării acestui articol, tarifele pentru București – Cluj – București pornesc de la 40 EURO (zboruri dus-întors – servicii complete de la TAROM). Am ales perioada 2-6 august 2017. Prețuri asemănătoare sunt și pentru alte combinații din săptămâna respectivă.

Pentru cei din Iași, tarifele pornesc tot de la 40 EURO (zboruri dus-întors – servicii complete cu Blue Air) pe ruta Iași – Cluj – Iași (zboruri directe sau cu escală la Timișoara).

Pentru bănățeni, tarifele pornesc de la 97 EURO (zboruri dus-întors) pentru Timișoara – Cluj – Timișoara. Datele simulate sunt 2-6 august 2017. Sunt și prețuri de la 40 EURO, dar pentru alte combinații!

Pentru cazare, situația nu este foarte roz. Tarifele pentru 4 nopți pornesc de la 500 de EURO! Am verificat și booking sau alte site-uri de rezervări, iar rezultatele sunt asemănătoare.

Ar fi cazul să vă grăbiți!

Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.