New York – Dubrovnik cu Delta Air Lines, din 2 iulie 2021

0 195

Clienții care doresc să se aventureze peste ocean în această vară au o altă destinație de redescoperit – un nou serviciu non-stop va fi operat de patru ori pe săptămână spre Aeroportul Croației Dubrovnik (DBV) de la Aeroportul John F. Kennedy (JFK) din New York, începând cu 2 iulie.

Croația va primi toți călătorii care sunt complet vaccinați, care prezintă un test PCR negativ sau o dovadă a imunizării recente, Croația fiind una dintre cele mai populare escapade turistice din Europa, cu o istorie bogată, peisaje uimitoare și o mulțime de posibilități pentru organizarea de excursii în aer liber.

New York – Dubrovnik cu Delta Air Lines.

184 New York 07:30 – 10:45 Dubrovnik – marți, joi, vineri și sâmbătă 
185 Dubrovnik 13:00 – 17:15 New York – miercuri, vineri, sâmbătă și duminică

JFK – DBV este prima rută directă operată de Delta Air Lines în Croația.

Zborurile spre Croația vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 767-300 cu 226 de locuri. Aeronavele sunt dotate cu paturi Delta One, Delta Comfort + și serviciul Main Cabin. Clienții se pot relaxa cu sute de ore din cele mai recente emisiuni de televiziune, filme, muzică și multe altele pe ecranele personale de divertisment, pot rămâne conectați la Wi-Fi pe tot parcursul zborului și se pot bucura de mesagerie mobilă gratuită.

Pe lângă Croația, Delta va lansa noi curse spre Reykjavík (Islanda) și Atena (Grecia) cu plecare de la cele mai mari aeroporturi din SUA. Serviciu în expansiune spre Alaska, cu 23 de zboruri zilnice spre Anchorage, Fairbanks, Juneau, Ketchikan și Sitka și peste 70 de zboruri zilnice spre destinațiile Mountain West, cum ar fi Bozeman, Mont și Jackson Hole, cu acces ușor la parcurile naționale.

Vor fi aproape 90 de zboruri zilnice către 78 de destinații de agrement din America Latină și Caraibe, inclusiv servicii săptămânale către 39 de destinații unice. În această vară, Delta va opera aproximativ 4.000 de zboruri zilnice către peste 200 de destinații interne și peste 50 de destinații internaționale.

Compania aeriană va echipa peste 300 de avioane cu conectivitate prin satelit de mare viteză (Ka-Band), alimentată de Viasat, până la sfârșitul anului 2021 – pentru a moderniza experiența de la bord. „Tehnologia și divertismentul sunt părți cheie ale vieții clienților noștri”, a spus Byron Merritt – V.P. de Brand Experience. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.