Delta Air Lines va echipa aproape toată flota cu cea mai bună conexiune Wi-Fi

0 340

Indiferent dacă suntem acasă, la serviciu sau în deplasare, modurile în care folosim dispozitivele noastre personale evoluează rapid. Necesitatea unei conectivități rapide și fiabile nu a fost niciodată mai importantă. Din acest motiv, Delta Air Lines va echipa aproape toată flota cu cea mai bună conexiune Wi-Fi de mare viteză, până la sfârșitul anului 2022.

Compania aeriană va echipa inițial peste 300 de avioane cu conectivitate prin satelit de mare viteză (Ka-Band), alimentată de Viasat, până la sfârșitul anului 2021 – pentru a moderniza experiența de la bord. „Tehnologia și divertismentul sunt părți cheie ale vieții clienților noștri”, a spus Byron Merritt – V.P. de Brand Experience. „Echipând flota noastră cu capabilități Wi-Fi îmbunătățite, luăm măsuri pentru a ne asigura că ne putem adapta diferitelor moduri în care clienții noștri vor folosi tehnologia pe parcursul călătoriei lor atât astăzi, cât și în viitor.”

Delta Air Lines va echipa aproape toată flota cu cea mai bună conexiune Wi-Fi, până în 2022.

Delta Air Lines va echipa aproape toată flota cu cea mai bună conexiune Wi-Fi. Noul sistem Wi-Fi va oferi o conexiune fiabilă și de calitate streaming tuturor celor de la bord. Începând cu luna iunie, clienții care vor călători cu unul dintre avioanele care vor fi echipate cu tehnologia Viasat, vor avea acces la o conectivitate îmbunătățită pentru un preț simplu și consistent de 8 USD per zbor per dispozitiv, indiferent de destinație. Pur și simplu alăturați-vă rețelei DeltaWifi.com pe un laptop sau dispozitiv mobil și achiziționați acces Wi-Fi folosind noua platformă Delta Portal.

Cu platforma Delta Portal, clienții se vor putea conecta, cumpăra, răsfoi și transmite în flux de pe dispozitivul ales. Platforma Delta Portal oferă clienților acces la mesaje gratuite disponibile astăzi și la serviciile lor preferate Delta.com, fără costuri suplimentare. Platforma este construită pentru a evolua pe măsură ce nevoile clienților se vor schimba, cu noi funcții planificate pentru sfârșitul acestui an.

Prima aeronavă Delta Viasat, un nou Airbus A321ceo, va intra în serviciul operațional pe 1 mai. Compania va testa și monitoriza îndeaproape performanțele de conectivitate pe această aeronavă inițială, avioane suplimentare fiind programate să intre în serviciu în luna iunie. Vor fi aeronave A321ceos, Boeing 737-900 și 757-200 – aeronave ce fac parte din flota care operează pe rute cu volum mare de clienți.

Compania aeriană intenționează să echipeze aceste flote cu noul serviciu până la sfârșitul anului 2021.

Conectivitatea de mare viteză este doar începutul. În ultimii ani, Delta a adăugat ecrane pentru spătarul scaunului la aproape toată flota principală și a adus la bord și mai mult conținut media, fiind lider în industrie. Compania aeriană adaugă continuu filme și emisiuni TV de succes în Delta Studio, oferind podcasturi captivante, conținut de sănătate și wellness sau acces în direct la TV prin satelit.

Fie că prindeți o emisiune TV preferată prin intermediul ecranului, fie că transmiteți conținutul preferat sau că rămâneți conectat cu prietenii sau familia prin intermediul ​​mesajelor gratuite, compania aeriană schimbă ceea ce este posibil în călătoria cu avionul.

Delta Air Lines a declarat că va începe vânzarea locurilor din mijloc în avioanele sale începând cu 1 mai, la mai mult de un an după ce a decis să le lase goale pentru a promova distanțarea. Alte companii aeriene au blocat locurile de mijloc la începutul pandemiei, însă Delta a rezistat cel mai mult timp și este ultima dintre cele patru mari companii aeriene din SUA care a renunțat la această politică.

Leave A Reply

Your email address will not be published.