Alaska Airlines va oferi cutii de carton cu apa in locul clasicelor sticle de plastic

0 53

Alaska Airlines se pregătește să ofere pasagerilor de la clasa întâi apă în cutie de carton în loc de sticlele de plastic obișnuite. Mișcarea face parte din efortul companiei aeriene de a reduce deșeurile de plastic la bordul aeronavelor sale.

Alaska Airlines a anunțat că va lua parte la proiectul american “Boxed Water”, care furnizează cutii din carton pentru apă. Potrivit companiei producătoare, noile cutii de carton pentru apă au o amprentă de carbon cu 36% mai mică, precum și cu 43% mai puțin combustibil fosil în comparație cu sticla obișnuită din plastic.

În cadrul parteneriatului cu Boxed Water, Alaska Airlines va deveni „unul dintre primii” transportatori aerieni care va reduce utilizarea sticlelor de apă de plastic de unică folosință la bord, înlocuindu-le cu cele din carton, urmărind în același timp să elimine până la 7.2 milioane de sticle de plastic, în fiecare an.

Alaska Airlines va oferi cutii de carton cu apa in locul clasicelor sticle de plastic.

Cutiile vor fi oferite mai întâi pasagerilor clasei I care vor zbura cu aeronavele De Havilland Canada Dash 8 ale companiei aeriene, începând cu 19 mai 2020. Compania intenționează să continue inițiativa pe tot parcursul sezonului estival al anului 2021.

După ce a stabilit obiective de reducere a emisiilor de carbon până la zero până în 2040, precum și obiective privind deșeurile și apa pentru 2025, Alaska Airlines a fost primul transportator aerian care a retras paiele de plastic și a bețișoarelor în 2018.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.