Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Timişoara – Munchen de 10 ani cu Lufthansa

0 142
avion+cazare litoral Romania

Pe 1 iunie, Lufthansa a sarbătorit 10 ani de la decolarea primului zbor Timişoara – Munchen. Pasagerii companiei Lufthansa, care s-au îmbarcat luni după-amiază de pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara cu destinaţia Munchen, au fost întâmpinaţi de tineri în costume tradiţionale şi au fost serviţi cu gustari şi băuturi specific bavareze.

Timişoara este unul din cele patru oraşe din România conectate de Lufthansa la una dintre cele mai mari reţele de zboruri din intreaga lume. Lufthansa zboară de trei ori pe zi din Timişoara. Frankfurt, Paris şi Londra sunt destinaţiile preferate de pasagerii din oraşul de pe Bega. Zborurile Lufthansa sunt operate cu aeronave Embraer E95, configurate cu două clase de călătorie: Business şi Economy Class. Aeronava Embraer E95 este echipată cu 8 locuri Business Class.

Vara aceasta, prin aeroportul Munchen, al doilea hub Lufthansa şi singurul aeroport european cotat cu 5 Stele Skytrax, Lufthansa oferă 2.267 de frecvenţe săptămânale căre 132 de destinaţii din 47 de ţări.

Pensiunea Iara
S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Program BIAS 2015
Afişul oficial #bias2015 – cel mai mare show aerian din România pe 20 iunie

Încă din 21 februarie, AirlinesTravel v-a anunţat data celui mai mare show aerian din România şi poate cel mai aşteptat...

Închide