11 ani de Wizz Air şi un brand împrospătat (Video)

3 1.446

Pe 19 mai 2015, Wizz Air a sărbătorit 11 ani de activitate. A fost fondată în septembrie 2003, cu un obiectiv ambițios de a fi o companie aeriană low-cost care operează din Europa Centrală și de Est. Primul zbor Wizz Air a decolat de la Katowice, Polonia, pe 19 mai 2004. După ce a reușit cu succes acest lucru, compania continuă să se dezvolte și a anunţat lansarea brandului împrospătat și a noului livery.

noul livery wizz air
noul livery wizz air

În primii 11 ani de activitate, compania aeriană a transportat 90 de milioane de pasageri și a crescut de la o companie debutantă la 59 de aeronave și mai mult de 380 de rute în 38 de țări. Orientată către grija față de client încă de la început, Wizz Air anunță o serie de noi îmbunătățiri menite să creeze o experiență mai bună pentru pasageri.

WIZZ a demarat un proiect pentru a-și întineri brandul, iar lansarea brandului împrospătat și a noului livery demonstrează angajamentul continuu al companiei de a oferi o experiență pozitivă clienților săi. Brandul WIZZ are acum un aspect nou, mai vibrant, sofisticat, iar unele dintre serviciile implementate în colaborare cu inițiativa de branding sunt:

Astazi Alocarea locurilor în toate rețelele de transport
Noi tipuri de tarifare (Bază și Plus) pentru alegerea mai ușoară a tarifelor de bază reduse sau tarife reduse asociate cu cele mai populare servicii de confort
Pe parcursul lui 2015 Upgrade-uri ale site-ului pentru rezervări mai rapide și mai ușoare
Lansarea versiunii pentru smartphone a site-ului Wizz Air
Funcția Lowest Fare Finder (cel mai mic tarif) pe website
Pachetele de vacanță Wizz Tours vor fi disponibile în mai multe țări în 2015
Noile aeronave A320 și A321 vor fi livrate cu noul livery
Interior nou în aeronava A321 începând din noiembrie
Uniforme noi în culorile brandului împrospătat

Totodată, Wizz Air a prezentat şi noile uniforme.

Noile uniforme wizz air
Noile uniforme wizz air
Leave A Reply

Your email address will not be published.