Lufthansa recunoaște gravitatea situației din aviație!

0 472

Printr-o scrisoare deschisă, oficialii Lufthansa au recunoscut gravitatea lucrurilor din aviație. Si-au cerut scuze turiștilor pentru anulările în masă ale zborurilor și au recunoscut în avans că pe termen scurt situația nu numai că se va îmbunătăți, ci chiar se va agrava și Lufthansa va anula peste 2 mii de zboruri. 

blankblank

Numărul de pasageri continuă să crească după anularea regulilor COVID-19, în schimb companiile aeriene și aeroporturile nu pot ține pasul cu această creștere. Și problema nu e doar la Lufthansa, ci la majoritatea companiilor aeriene din întreaga lume.

Pe măsură ce numărul de pasageri continuă să crească, fie că este vorba de călătorii de agrement sau de afaceri, este puțin probabil ca situația să se îmbunătățească pe termen scurt. Criza angajaților se adâncește!”, a spus Lufthansa într-un comunicat. Se precizează că transportatorul continuă să recruteze personal nou. Însă numărul persoanelor care doresc să zboare vara este încă mare, ceea ce înseamnă că industria va avea probleme până la iarnă.

„Aproape fiecare companie din industria aviației recrutează noi angajați în aceste zile. Cu toate acestea, creșterea capacității va avea efectul stabilizator dorit doar spre iarnă”, a adăugat Lufthansa. Aeroporturile europene au dificultăți similare în materie de personal, așa că nu se poate aștepta o îmbunătățire rapidă a industriei aviației.

Toți cei implicați în aviație din întreaga lume ating aproape zilnic limitele resurselor disponibile în prezent. Iar accelerarea industriei aeriene de la aproape zero la 90% într-un timp foarte scurt nu este în conformitate cu fiabilitatea, robustețea și punctualitatea pe care am dori să vi le oferim din nou”.

Vă reamintim că Lufthansa a anunțat anularea a peste 3000 de zboruri în perioada iulie – septembrie de la huburile sale din Frankfurt și Munchen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.