Neversea 2022: restricții de circulație și măsuri de siguranță!

2 227

Ne mai despart câteva zile de unul dintre cele mai mari festivaluri organizat pe plajă în Europa și unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România – Neversea 2022. La fel ca la edițiile trecute, și la Nerversea 2022 sunt așteptați zeci de mii de oameni dornici de distracție.

A patra ediție Neversea va începe pe 7 iulie și va fi organizată pe plaja cu același nume din Constanța. Va fi cea mai mare petrecere de la malul Mării Negre. Timp de patru zile și patru nopți, cel mai mare oraș port din România va fi gazda a zeci de mii de fani, artiști, parteneri și colaboratori.

Măsuri de siguranță Neversea 2022

Pentru ca lucrurile să se desfășoare în condiții optime de siguranță și securitate, autoritățile locale și organizatorii au luat unele măsuri speciale de siguranță și restricții de circulație.

Mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor (Direcția Generală Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U. Constanța) și ai Poliției Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță în toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, la Neversea 2022. Pe lângă reprezentanții MAI, la festival vor fi și 700 de agenți de securitate privați. De asemenea, în perimetrul festivalului vor fi amplasate 2 spitale mobile și 3 puncte de prim ajutor cu paramedici.

Cumpără bilete la Neversea 2022!

În acest fel, perimetrul festivalului Neversea 2022 va deveni cel mai sigur loc public de la malul Mării Negre, în cele 4 zile și 4 nopți de desfășurare. UNIQA este asiguratorul oficial al festivalului și susține siguranța tuturor participanților la Neversea, astfel încât aceștia să se poată bucura din plin de experiențele de la mare, fără nicio grijă, informează funkytravel.ro.

Harta Neversea 2022

Restricții de circulație la Neversea 2022

Liniile cuprinse în programul de transport vor circula după programul normal pe 7 și 8 iulie, în intervalul 05:15 – 23:00, iar pe 9 și 10 iulie acestea vor circula între orele 05:45 – 23:00. Excepție de la acest orar îl fac liniile 42, 48, 44, 51 și 101, care își vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis, pe toată perioada festivalului, 7-10 iulie.

Va exista și linia SHUTTLE Neversea, pe următorul traseu: stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Regina Elisabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis (și retur), Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Regina Elisabeta, Str. Termele Romane, Str. Traian, Str. Negru Voda, Str Mircea cel Bătrân, B-dul Mamaia, Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman).

Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 își vor incepe programul la ora 23:30 și vor circula la un interval de 30 de minute.

Accesul taxi-urilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță este interzis, excepție fiind autobuzele CT Bus autorizate să efectueze cursele speciale.

2 Comentarii
  1. […] Negre – Neversea 2022! Organizatorii Neversea și împreună cu autoritățile locale au luat măsuri speciale de siguranță și impun restricții de circulație pe durata festivalului, 7-10 iulie […]

  2. […] În zilele Nerversea 2022 există restricții de circulație și măsuri de siguranță! […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.