blank

Lufthansa Group va adăuga șapte rute lung-curier din Frankfurt și München, în sezonul de vară 2022

0 676

Grupul Lufthansa oferă acum zboruri spre destinații interesante de vacanță pe rutele lung-curier pentru vara anului 2022. În plus, față de alte patru rute de la Frankfurt, hub-ul din München va fi – din nou – integrat în oferta turistică pe termen lung a Grupului Lufthansa.

Din martie 2022, zborurile vor pleca din nou din München spre destinațiile însorite de vacanță ca Punta Cana din Republica Dominicană și Cancún în Mexic. Fiecare destinație va fi deservită de două ori pe săptămână. Mai mult, vor exista și două zboruri pe săptămână din capitala bavareză spre Las Vegas, în Statele Unite.

Începând din martie 2022, Grupul Lufthansa va oferi trei zboruri pe săptămână din Frankfurt spre Fort Myers, în statul însorit Florida, precum și spre Panama City, în America Centrală. În plus, Salt Lake City aflat în vestul Statelor Unite se va afla în programul de zbor pentru prima oară începând din mai 2022, cu trei zboruri pe săptămână, cu plecare tot de la Frankfurt.

Lufthansa Group va adăuga șapte rute lung-curier din Frankfurt și München, în sezonul de vară 2022.

De asemenea, Grupul Lufthansa își extinde serviciile către Africa de Est și va zbura de la Frankfurt la Kilimanjaro de două ori pe săptămână pentru prima dată, din iunie 2022. În această vară, programul de zbor include deja orașul Mombasa, în Kenya, și zboruri spre insula de vis Zanzibar, din Tanzania.

Zborurile vor fi publicate inițial cu numerele de zbor ale Lufthansa începând cu 26 mai și vor putea fi rezervate prin intermediul lufthansa.com. Zborurile vor fi operate de Eurowings Discover începând cu vara anului 2022. Noua companie aeriană care va face parte din Lufthansa Group va fi specializată în călătorii de agrement către cele mai căutate destinații de pe glob din hub-urile Frankfurt și München.

Lufthansa a anunțat planurile de a lansa o nouă companie aeriană care să opereze zboruri lung-curier. Strategia grupului este de a crea concurență directă companiei aeriene charter Condor, care este fostă subsidiară Lufthansa. Proiectul a fost numit inițial Ocean, dar a fost redenumit Eurowings Discover, în luna ianuarie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.