Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Air France lansează noul videoclip care promovează siguranța la bordul aeronavelor.

0 177

Air France lansează noul videoclip care promovează siguranță la bordul aeronavelor sale și care oferă o plimbare muzicală prin cele mai renumite locuri din Franța.

Încorporând cele mai recente modificări ale reglementărilor în vigoare, acest videoclip simbolizează esența mărcii Air France. O invitație de călătorie pentru toată lumea, unde compania aeriană își declară dragostea față de Franța și stilul unic de viață.

O invitație de călătorie unde compania aeriană își declară dragostea față de Franța și stilul unic de viață.

Doi însoțitori de zbor explică instrucțiunile de siguranță pasagerilor din toate categoriile de vârstă, călătorind împreună de la un obiectiv turistic la altul. Videoclipul este în engleză și franceză.

Într-o clipă, pasagerii sunt transportați de pe treptele Operei Garnier la grădinile Palatului Versailles, de la însorita Riviera Franceză la legendarul Hotel Martinez. Plimbarea continuă prin podgoriile din Provence, muzeele trecute, o prezentare de modă, o cafenea tipic franceză, de-a lungul malurilor Senei și ale renumitelor sale librării, iar briefingul de siguranță se încheie la etajul al doilea al strălucitorului Turn Eiffel.

Prin acest tribut poetic adus artei călătoriilor în stil francez, Air France caută să capteze atenția tuturor pentru a oferi instrucțiunile de siguranță într-un videoclip vesel, elegant și colorat. La șase ani după lansarea ultimului videoclip, acest film este adaptat la toate aspectele diferite ale aeronavelor și ale cabinei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.