Lufthansa Group a anunțat destinațiile europene spre care vor fi reluate zborurile începând cu luna iunie. Este și București!

1 12.750

Săptămâna trecută, Lufthansa Group anunța planul de reluare a zborurilor începând cu iunie 2020. Lufthansa, Eurowings și SWISS vor demara operațiunile comerciale regulate spre 106 destinații din Europa și din Germania, Austria și Elveția.

Totodată, companiile din grupul Lufthansa vor adăuga treptat și destinații de vacanță, turismul fiind o prioritate pentru multe țări din Europa. Dar și 20 de destinații lung-curier.

Primele zboruri programate în iunie vor putea fi rezervate începând cu astăzi, 14 mai. Treptate, companiile Lufthansa Group vor crește numărul de zboruri și de destinații până la finalul lunii iunie. Se dorește operarea până la 1800 de zboruri săptămânale spre 130 de destinații.

În prima jumătate a lunii iunie, Lufthansa reia zborurile din Frankfurt spre Hanovra, Majorca, Sofia, Praga, Billund, Nisa, Manchester, Budapesta, Dublin, Riga, Cracovia, București și Kiev. Din Munchen se va zbura spre Münster / Osnabrück, Sylt, Rostock, Viena, Zurich, Bruxelles și Mallorca.

În prima jumătate a lunii iunie, programul de zbor include, de asemenea, 19 destinații lung-curier, cu 14 mai mult față de ​​luna mai. În total, Lufthansa, SWISS și Eurowings vor oferi astfel peste 70 de frecvențe săptămânale peste hotare până la jumătatea lunii iunie, de aproape patru ori mai mult față de luna ​​mai.

Astfel, în luna iunie Lufthansa Group va opera zboruri spre Toronto, Mexico City, Abuja, Port Harcourt, Tel Aviv, Riyadh, Bahrain, Johannesburg, Dubai și Mumbai. Destinațiile Newark / New York, Chicago, Sao Paulo, Tokyo și Bangkok vor continua să fie operate.

Toate zborurile pot fi rezervate pe .

Zborurile pot suferi modificări de orar, pot fi anulate sau suspendate în conformitate cu deciziile autorităților. Trăim vremuri instabile în perioada pandemiei de COVID-19. Fiți prudenți și călătoriți responsabil!

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.