blank

Lufthansa Group reia zborurile comerciale începând cu luna iunie. 160 de avioane se vor ridica de la sol.

1 7.312

Avem vești bune și de la Lufthansa Group. Începând cu luna iunie, Lufthansa, Eurowings și SWISS vor demara operațiunile comerciale regulate spre 106 destinații din Europa și din Germania, Austria și Elveția.

Totodată, companiile din Lufthansa Group vor reactiva încă 80 de avioane, care se vor alătura celor 80 de aeronave deja existente în serviciul operațional din luna mai. Vă reamintim că operatorii aerieni din Lufthansa Group au operat zboruri speciale, de repatriere și cargo pe durata lunilor, martie, aprilie și mai.

Lufthansa Group reia zborurile comerciale

Începând cu luna iunie, numeroase destinații însorite precum Mallorca, Sylt, Rostock și Creta vor fi din nou accesibile în rețeaua Lufthansa Group. Programul operațional pentru luna iunie va fi stabilit săptămâna viitoare. Să sperăm că pe lista scurtă a destinațiilor se vor regăsi și cele din România. Revenim cu informații imediat ce avem programul operațional actualizat.

Atunci când veți planifica următoarea călătorie, să țineți cont de reglementările actuale de intrare și de carantinare în destinațiile dorite. Pe toată durata călătoriei, se pot impune restricții datorită reglementărilor de igienă și securitate mai stricte. De exemplu, din cauza timpilor de așteptare mai lungi la punctele de control ale securității aeroportului. Serviciile de catering la bord vor rămâne, de asemenea, restricționate până la o notificare ulterioară.

Obligația de a purta masca la bord, măsură introdusă de companiile aeriene ale Lufthansa Group la 4 mai, a fost primită și acceptată în mod pozitiv de către pasageri. Masca trebuie purtată pe nas și gură pe toată durata zborului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.