Lufthansa a redeschis check-inul mobil pentru numeroase zboruri

0 316

Lufthansa oferă – din nou – pasagerilor săi un proces de check-in mai ușor. La toate cele 2000 de zboruri săptămânale operate din zonele non-risc ale spațiului Schengen spre Germania, călătorilor li se poate emite boarding pass-ul direct pe telefonul mobil la check-in.


Acest lucru este posibil prin verificarea automată și digitală a Certificatelor Digitale COVID UE, care dovedesc că deținătorul s-a vaccinat, a trecut prin boală sau a fost testat negativ, și a rezultatele testelor Covid-19 efectuate la laboratoarele Centogene.

Compania aeriană își sfătuiește oaspeții că, pe lângă dovada digitală, pasagerii să aibă la ei și certificatele originale tipărite, până la o notificare ulterioară.

În timpul check-in-ului mobil, codurile QR care se află pe certificate pot fi scanate și verificate rapid și convenabil. Aceasta înseamnă că permisul de îmbarcare digital poate fi eliberat și nu mai este necesară o verificare suplimentară a documentelor la ghișeul de check-in de la aeroport.

Același lucru este valabil și pentru multe alte zboruri: oricine este îngrijorat de faptul că nu are certificatele potrivite pentru călătorie le poate verifica la un centru Lufthansa cu până la 72 de ore înainte de plecare. Acestea pot fi face dovada testelor, a vaccinării sau a faptului că deținătorul a trecut prin boală.Datorită noilor soluții digitale, verificarea este acum parțial automată și, prin urmare, mult mai rapidă.

Lufthansa a lansat noul concept de catering „Onboard Delights” pentru zborurile europene. Noul meniu conține o gamă de înaltă calitate a meselor proaspete, gustări și băuturi disponibile pentru cumpărare în clasa Economy, alimente durabile și ambalaje ecologice și o surpriză gratuită cu apă și ciocolată pentru toți pasagerii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.