LOT Polish Airlines reia zborurile internaționale. Vezi lista destinațiilor!

0 6.180

LOT Polish Airlines își va extinde rețeaua de rute cu zborurile internaționale, începând cu 1 iulie. Pasagerii vor putea zbura în țările europene, inclusiv Germania, Republica Cehă, Belgia și Norvegia, precum și să-și planifice vacanțele în Grecia, Croația, Bulgaria sau Spania.Anul acesta, 1 iulie va avea o însemnătate specială pentru iubitorii de călătorii și cei ce doresc să zboare. În această zi, LOT își va relua primele zboruri internaționale regulate de pasageri, după un lockdown de peste 3 luni.

LOT Polish Airlines reia zborurile internaționale

Programul de zbor pentru primele două săptămâni ale lunii iulie include în principal zboruri către țările europene și destinațiile populare de vacanță. Rețeaua de rute din 20 de orașe europene include:

  • șapte zboruri pe săptămână către Praga, Duesseldorf, Vilnius și Budapesta;
  • șase zboruri pe săptămână spre Berlin;
  • cinci zboruri pe săptămână către Viena, Bruxelles și Kiev (Aeroportul Boryspil);
  • patru zboruri pe săptămână către Amsterdam și București;
  • trei zboruri pe săptămână spre Barcelona, ​​Tbilisi și Oslo;
  • două zboruri pe săptămână către Split și Dubrovnik;
  • un zbor pe săptămână către Zadar, Podgorica, Corfu, Chania și Varna.

Toate zborurile internaționale vor fi operate de pe aeroportul Chopin din Varșovia, programul fiind valabil până pe 14 iulie.

În plus, două conexiuni de la Budapesta vor reveni la rețeaua LOT. Se vor relua zborurile pe rutele Budapesta – Varna și Budapesta – Dubrovnik, operate o dată pe săptămână, în weekend.

De asemenea, LOT își va menține programul existent cu peste 30 de zboruri interne/ zi. Pasagerii vor putea călători din principalele orașe din Polonia pe zborurile internaționale via Varșovia. Biletele pentru toate conexiunile sunt deja disponibile în sistemele de rezervare, inclusiv site-ul lot.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.