Qantas a suspendat majoritatea zborurilor internaționale până la final de octombrie

0 891

Qantas intenționa să opereze aproape 50 de rute internaționale în următoarele luni, dar este posibil ca în realitate numărul rutelor internaționale deservite să fie mult mai mic.

Qantas a anulat toate zborurile internaționale până la sfârșitul lunii octombrie, cu excepția potențialelor rute din și spre Noua Zeelandă.

Qantas a suspendat majoritatea zborurilor internaționale

Membrul alianței Oneworld, Qantas, a luat decizia de a suspenda majoritatea zborurilor internaționale pentru că, în estimările lor, pandemia de COVID-19 va dura o bună parte din acest an. Cu toate acestea, rutele Trans-Tasman dintre Australia și Noua Zeelanda vor putea fi deschise.

„Cu granițele Australiei închise pe perioadă lungă, am anulat decizia de a suspenda majoritatea zborurilor internaționale până la sfârșitul lunii octombrie”, a declarat un oficial Qantas prin intermediul unui comunicat de presă.

„Avem în continuare câteva zboruri programate pe tronsonul Trans-Tasman în următoarele luni, între Australia și Noua Zeelandă. În cazul în care călătoriile dintre Australia și alte țări se vor relua, Qantas e pregătită să adauge mai multe zboruri internaționale în program. „

Qantas va opera mai multe servicii interne, inclusiv pe ruta Melbourne (MEL) – Sydney (SYD) și o serie de rute către și dinspre Canberra (CBR). Zborurile vor începe, de asemenea, de la Sydney (SYD) la Aeroportul Ballina Byron Gateway (BNK) și New South Wales.

În sezonul estival, Qatans va opera până la 15% din volumul total de zboruri stabilit înainte de pandemia cu noul coronavirus. Ceva mai multe zboruri vor fi operate în iulie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.