Wizz FLEX, serviciu Wizz Air disponibil la 1 EURO până duminică

0 4.631

Wizz Air anunță astăzi o promoție pentru serviciul WIZZ Flex, care poate fi achiziționat la costul de 1 euro** în cazul rezervărilor efectuate în perioada 19-21 iunie 2020 pentru zboruri ce vor fi operate în perioada iunie-august 2020.  

Prin adăugarea opțiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere.

Wizz Aiar speră ca oferirea acestei măsuri suplimentare de protecție pentru rezervările pasagerilor va aduce o sentiment de siguranță în aceste vremuri incerte.

Cum să achiziționați serviciul WIZZ Flex:

  • Serviciul poate fi achiziționat numai când creați o nouă rezervare și nu poate fi adăugat la rezervările existente.
  • Serviciul poate fi achiziționat individual sau ca parte a pachetului WIZZ Plus.
  • Ca serviciu independent, WIZZ Flex poate fi achiziționat per pasager. În cazul unui zbor dus-întors, achiziționarea serviciului WIZZ Flex se aplică ambelor zboruri (de plecare și de întoarcere), iar taxa pentru servicii va fi calculată în mod corespunzător, în funcție de numărul de pasageri și de zboruri.
  • În cazul în care WIZZ Flex se achiziționează ca parte din pachetului WIZZ Plus, achiziționarea acestui serviciu se va face de către toți pasagerii și pentru toate zborurile din rezervare. Taxa pentru serviciu va fi calculată în mod corespunzător, pe baza numărului de pasageri și de zboruri.
  • Serviciul WIZZ Flex nu oferă posibilitatea de a modifica numele pasagerilor.
  • WIZZ Flex nu poate fi utilizat pentru rezervările de grup (mai mult de 10 pasageri).
Leave A Reply

Your email address will not be published.